Ensi kesänä viidettä kertaa järjestettävä Annikin Runofestivaali on kasvanut nopeasti yhdeksi Suomen suurimmista runotapahtumista.

Tampereella Annikinkadun puutalokorttelin sisäpihan miljöössä järjestettävä Annikin Runofestivaali on opittu tuntemaan harvinaisen lämminhenkisenä runoilijoiden ja runoyleisön kohtaamispaikkana. Tapahtuma on vetänyt puoleensa monipuolista yleisöä, myös sellaista joka ei tavallisesti löydä tietään valtavirran runotilaisuuksiin. Annikin Runofestivaali on sekoitus talkootapahtuman tunnelmaa ja kotimaisen nykyrunouden huippunimiä sekä uusia ääniä.

Korttelin satavuotisjuhlien kunniaksi festivaalin teemaksi on tänä vuonna valittu "Tampereen runoilijat". Tapahtumassa (7.6.08.) esiintyvät Kirsi Kunnas, Mirkka Rekola, Risto Ahti, Kari Aronpuro, Panu Tuomi, Maria Syvälä, Seppo Järvinen, Katariina Vuorinen, Jussi Rusko, Matti Huhta ja J.K Ihalainen. Lisäksi otsikolla "Julkaisemattomat!" tulee esiintymään joitain vielä esikoistaan julkaisemattomia tamperelaisrunoilijoita. Runofestivaalin taiteellisena johtajana jatkaa edelleen alusta asti tehtävässä toiminut runoilija J.K Ihalainen.

ANNIKIN RUNOFESTIVAALI 2008
Tampereella Annikinkadun puutalokorttelin sisäpihalla (Annikinkatu 11) la 7.6 klo 12.00-21.00. Pääsyliput 2 €. Paikalla myös buffetti ja kirjabasaari. Tervetuloa!