Näin on Sanasta Sanoiksi herätetty henkiin. Sanasta Sanoksi (isolla siksi, että sanat ovat isoja, tärkeitä ja rakkaita) syntyi erilaisten ihmisten tarpeesta tuottaa tekstiä ja saada tuottamaansa tekstiä julki. Saada sanansa muiden luettaviksi.

Kuinka vaikeaa sanojen tuottaminen voikaan olla? Kuinka helppoa, silloin kun sanat soljuvat kuin itsestään? Tai soljuvatko koskaan? Alitajunta on armoton. Se työskentelee alinomaan. Se haluaa ihmisen kertovan ulos sen mitä kerrottavaksi haluaa ja siksi virikkeitä on yltympäriinsä. Tiedäthän, näet asioita, jotka yön pimeinä tunteina palaavat mieleen ja silloin...

.. silloin on pakko kirjoittaa.

 

TERVETULOA KIRJOITTAMAAN!

yst.t. Silke

 

EDIT: 22.1. Paljon on öitä tullut nukutuksi sitten viime tekstin, joka mukamas oli aloitusteksti. Näinollen julistan pelin avatuksi uudelleen.

Kun kirjoitatte käyttäkää kategorioita hyväksenne. Uusia voidaan nimetä sitä mukaan kun tarvetta esiintyy. Luulisin, että RUNO, LAINASANOJA ja KIRJA-ARVOSTELUT ovat ainakin sellaisia joita tullaan tarvitsemaan.

Rohkeasti mukaan ja laittakaa sana kiertämään. Napin nöyrimmästi Bluelta pydän jossain vaiheessa niin sen voi sitten napata täältä mukaan omaan blogiin niin halutessaan.